fredag 21 mars 2014

Fredagstips på virkprojekt


Baby converse 
De här tuffa dojjorna är från Pysselkiisens blogg och på svenska! Länk till orginalmönstret från Loopy Sue finns även med för de som hellre vill kika på engelska varianten. Virkade i soft cotton och perfekta som gåva till nyblivna föräldrar eller till sina egna små knattar. Färdiga dojjor får även säljas, förutsatt att man självklart ger Loopy Sue "credit" som designer. Bara att köra igång! :-)

Sadelvärmare
Åh, är den inte fin? Nu när våren börjar titta fram på allvar och cykeln ska dammas av så kan det vara bra att ha lite extra värme "där bak". Dessutom blir man härligt glad av färginspirationen. Skapligt enkelt har mönstret på sin blogg - gratis. Stor tack!

Nyckelgömmor
Perfekta små projekt gjorda av restgarner. De går snabbt att göra, är perfekta för alla nyckelknippor man behöver hålla reda på, att ge bort istället för t ex en blomma mm :-) Basmönstret är mitt eget och finns här. Dekorera precis som du vill och önskar, det finns oändligt mycket man kan göra på dessa små godingar. Varje liten gömma blir unik.

Trevlig helg!